Onze (bekende) Schoolfeest DJ's

Met de Schoolparty Discoshow haalt u altijd de beste Schoolparty DJ's in huis
Onze Schoolfeest DJ 's hebben ruime ervaring met jongeren feesten, opgedaan in discotheken, jeugdcentra, verenigingsfeesten, tentfeesten en uiteraard op eerdere schoolfeesten. Ze weten altijd de gaafste en nieuwste plaatjes uit de koffer te toveren, ook weten onze professionele Schoolfeest DJ 's alles in een strakke mix aan elkaar te draaien zodat iedereen volledig uit z'n dak kan gaan. Natuurlijk zijn verzoeknummers altijd welkom.
Bekende DJ's bij de Schoolfeest Discoshow!
Op zoek naar een bekende Schoolfeest DJ voor jullie schoolfeest? Ook dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Bij de Schoolfeest Discoshow zijn namelijk ook bekende DJ's te boeken.
        

    

Ook een bekende DJ op jullie schoolfeest? Informeer naar de mogelijkheden en boek direct!

Offerte aanvragen

Overzicht van onze Schoolfeest DJ's

Professionele Allround Schoolfeest DJ - Liquid DDJ Liquid D - Allround Schoolfeest DJ
Met de grote liefde en passie naar alle soorten muziek is DJ Liquid D uitgegroeid naar de perfecte Allround DJ. Hoewel hij pas recentelijk als DJ begonnen is, heeft hij in korte tijd al vele ervaringen opgedaan door op verschillende locaties en gelegenheden te draaien. Door zijn talent ontwikkelt hij zich in korte tijd tot een ervaren DJ!

De draaistijl van deze DJ bepaald hij aan de hand van de sfeer van het publiek, zo draait hij de muziek die de mensen willen horen. Doordat er zo contact wordt gelegd met het publiek zal DJ Liquid D ook altijd met een glimlach zijn plaatjes draaien!

Met zijn mix uit de jaren '80, de Dance Classics en de allernieuwste zwoele House platen verzorgt hij elk publiek een avond die nooit vergeten zal worden.
Professionele Allround Schoolfeest DJ - RoaldDJ Roald - Allround Schoolfeest DJ
Allround DJ Roald is een “coole” jonge vent die sinds jaar en dag bezig is met muziek en geluid. In Breda heeft hij in het uitgaanscircuit als DJ bij diverse discotheken behoorlijk wat ervaring opgedaan en groeide daardoor steeds verder in zijn hobby uit tot een professionele en enthousiast allround DJ.

Dagelijks luisteren, vastleggen en mixen van muziek vormen de basis waaruit hij diverse muziekstijlen kan draaien. Toch draait DJ Roald het liefst op bruiloften, bij verenigingen en op schoolfeesten omdat DJ Roald daar het gevoel krijg dat er met mijn publiek iets gebeurt.

Zijn specialiteit is het draaien van de echte feestkrakers. Maar…… heeft u andere wensen laat het hem dan weten en deze allround DJ zal zich snel aanpassen aan uw wensen!!!  
Professionele Allround Schoolfeest DJ - RobertDJ Robert - Allround Schoolfeest DJ
DJ Robert is sinds begin 2008 actief voor de verschillende shows van MEB Rotterdam. Ervaring op en top op diverse feesten, zowel groot als klein.

Veel ervaring op bruiloften, schoolfeesten, hockeyfeesten en bedrijfsfeesten met verschillende drive-in shows maken DJ Robert een echte allrounder. Met zijn mix van feestmuziek, dance, Nederlandstalig en classics brengt hij ieder feest tot een hoogtepunt.
Professionele Allround Schoolfeest DJ - DavidDJ David - Allround Schoolfeest DJ
Een charmante DJ met een gevarieerde, strakke draaistijl met oog voor ieder detail!

DJ David (27 jaar) begon al in zijn jongere jaren met het mixen van muziek en groeide hiermee uit naar een ervaren DJ. Geïnspireerd door grote funky & soulfoul house DJ’s draait David de lekkerste (dance) classics, top 40, 90’s en (ibiza) house platen aan elkaar tot een muzikaal spektakel waarbij jong en oud een onvergetelijke avond beleeft! Daarnaast draait hij zijn hand niet om voor andere muziekstijlen, alles in een welafgestemde mix.

Met optredens in de Millers in Den Haag, The Harbour Club & Holland Casino in Scheveningen en verschillende strandtenten langs de Nederlandse kust weten ook steeds meer clubs de draaikunsten van David te waarderen. Optredens gecombineerd met artiesten als Xander de Buisonje, Do en Waylon staan inmiddels ook op zijn uitgebreide CV. Daarnaast heft David veel ervaring met het optreden samen met een saxophonist, violist, percussionist of vocalist.

Gewapend met de grootste hits, een glimlach en zijn strakke draaikunsten weet David keer op keer een verpletterende indruk achter te laten!
Professionele Allround Schoolfeest DJ - RemyDJ Remy - Allround Schoolfeest DJ
Een hoge entertainmentfactor waarbij de wensen van het publiek centraal staan!

Deze allround DJ zit al meer dan tien jaar in het vak en draait voornamelijk op bruiloften, verenigingen- en personeelsfeesten. DJ Remy: “Ik draai wat het publiek wil horen. Dat kan per feest weer anders zijn. Het is mijn doel dat de gasten vrolijk naar huis gaan en nog eens terugdenken aan een fantastische avond.”

DJ Remy draait met een muziekcomputer met externe controller en kan daardoor in hoog tempo verzoeknummers opzoeken en schakelen tussen verschillende muziekstromingen. Dit zorgt ervoor dat DJ Remy elk optreden in een energieke gebeurtenis kan veranderen.

Wil jij dat je feest muzikaal een groot succes wordt en wil je iedereen de dansvloer op krijgen en na afloop horen dat de DJ helemaal top was? Boek dan nu deze super-entertainer!
Offerte aanvragen?
Een offerte op maat voor de Schoolfeest Discoshow met de door u gewenste Schoolfeest DJ kunt u hier aanvragen. Bij geen voorkeur offereren wij u de meest geschikte schoolfeest DJ voor uw feest.

Offerte aanvragen

U kan ook ons volledige aanbod van DJ's en ander entertainment bekijken op Allerlei Artiesten.