Mogelijkheden

Schoolfeest Discoshow met schoolfeest DJ 6De Schoolfeest Discoshow kent diverse mogelijkheden, maar is standaard zeer compleet. De School Discoshow bestaat standaard uit een Schoolfeest DJ optreden met licht en geluid. Inbegrepen bij de show is:

  • Professionele geluidset (tot 400 personen)*
  • DJ-booth (professioneel DJ meubel en DJ-apparatuur)
  • Lichtshow met 4 scans/movingheads, 8 gekleurde spots in een trussbrug boven de DJ
  • Super stroboscope 
  • Rookmachine XL
  • Technicus voor op- en afbouw en begeleiding van de show
  • En uiteraard een professionele Schoolfeest DJ!

De Schoolfeest DJ Show van Nederland!

*Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden voor grotere aantallen leerlingen. Wij verzorgen ook schoolfeesten tot bijvoorbeeld 1500 leerlingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven bekijken
Schoolfeest Discoshow met schoolfeest DJ 7Extra toevoegingen
Jullie schoolfeest wordt extra speciaal met unieke toevoegingen aan onze Schoolfeest Discoshow. Het is bijvoorbeeld mogelijk het DJ-optreden extra kracht bij te zetten met een zanger, danseressen, confetti-shooters of blacklights. Meer informatie over deze acts kunnen jullie opvragen bij onze entertainment adviseurs. Wij kunnen het schoolfeest ook extra decoreren met showeffecten. Zie hieronder enkele voorbeelden:

Spectaculaire Lasershow

 

LED-sterrendoek (achter de DJ)

 

LED aircones

 

Bellenblaasmachines

 

Blacklight TL-buizen

 

Trusskooi boven de dansvloer

 

Deze spectaculaire effecten ook op jullie feest? Boek dan de Schoolfeest Discoshow!

Offerte aanvragen
Aangepaste Schoolfeest DiscoshowSchoolfeest Discoshow met schoolfeest DJ 8
Geven jullie een bescheiden feest of juist een groot feest (meer dan 400 leerlingen)? Of een feest op een locatie met specifieke beperkingen? Geef jullie wensen en budget aan in jullie aanvraag en wij voorzien jullie van een passende offerte. Door onze ervaring kunnen wij jullie tot in detail adviseren. Het is ook mogelijk om op afspraak jullie wensen bij ons op kantoor te bespreken.
 
Schoolfeest Discoshow met schoolfeest DJ 9Alleen een Schoolfeest DJ boeken?
Ook dat is mogelijk. De specialistische Schoolfeest DJ's zijn ook los te boeken zonder Schoolfeest Discoshow. Als er dus al (draai)apparatuur aanwezig is op de locatie kunnen onze Schoolfeest DJ's daar gebruik van maken. Onze Schoolfeest DJ's zijn allemaal zeer ervaren en allround ingesteld. Als jullie alleen een Schoolfeest DJ wensen dan scheelt dit uiteraard in de kosten. Jullie kunnen dit aangeven op jullie offerte-aanvraag.

Schoolfeest DJ's bekijken
Schoolfeest Discoshow met schoolfeest DJ 12Alleen Schoolfeest Discoshow apparatuur nodig?
Ook dat is mogelijk. Alle apparatuur uit de Schoolfeest Discoshow is ook los te huren. Via onderstaande website helpen wij u graag verder.